Mijn werkwijze bij de verkoop van een woning

Uw huis verkopen leek lange tijd een fluitje van een cent! Maar met een hoge inflatie, stijgende rentetarieven en een onzekere wereld lijkt hier toch verandering in te gaan komen.

Dat betekent ook dat de keuze voor de juiste verkoopstrategie (en daarmee de makelaar) ook weer belangrijker wordt. Door middel van een strategisch bepaalde vraagprijs, een verkoopklare woning, een effectieve en complete presentatie in woord en beeld en lancering van de verkoop, creëren we een zo groot mogelijk bereik.
Vervolgens volgen er bezichtigingen die we inzetten om potentiële kopers goed en compleet te informeren maar eveneens te kwalificeren. Op deze manier voldoen we aan uw meldingsplicht als verkoper en voorkomen we door de kwalificatie een koper die uiteindelijk afhaakt.
Dit laatste kost u namelijk geheid geld en waarschijnlijk ook de nodige stress.

Als we een mondelinge overeenkomst met een koper hebben bereikt, moet er een schriftelijke koopovereenkomst worden opgemaakt waarin de gemaakte afspraken juridisch correct worden vastgelegd.
Dat verzorg ik uiteraard ook voor u.
Vervolgens volgt er een tijd van termijnen bewaken en uiteindelijk de eindinspectie, die als recht van een koper geldt maar die voor u als verkoper ook wel degelijk van belang is.
Na de inspectie volgt de overdracht bij de notaris en kunt u op weeg naar de volgende fase in uw leven.

Overweegt u om uw huis te verkopen? Dan maak ik graag vrijblijvend kennis met u om mijn werkwijze  nader te bespreken.

Woningopname

Hierbij kijken we wat er nodig is om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. We bepalen de waarde van uw woning en de beste strategie om de hoogst mogelijke opbrengst en de meest gunstige voorwaarden te realiseren.

Persoonlijk

Door mijn persoonlijke begeleiding, de korte lijnen en de uitgekiende en moderne marketingmogelijkheden die Maximaal Makelaars u biedt, maken we van de verkoop van uw huis samen een succes met voor u zo min mogelijk overlast.

Actief

Als u op zoek bent naar een deskundige actieve en makelaar, kom ik graag een keer kennis met u maken. Als makelaar ben ik zelfstandig ondernemer dat maakt dat ik geen 9 tot 5 mentaliteit heb en bovendien buiten de gebaande wegen ga voor u als klant.

En verder

Mijn werkterrein bevindt zich in het gebied van Zoetermeer tot aan de Noordzeekust. Dus wilt u uw huis verkopen en woont u in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer of Scheveningen? Dan help ik u graag met de verkoop van uw huis!

Tot slot zoeken we de samenwerking met andere professionals, als banken, verkoopstylisten, collega-makelaars om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om te blijven innoveren.

Ons woningaanbod via Funda.

Via Funda heeft u direct inzicht in ons actueel huizen aanbod.

Uw huis verkopen

Wij zorgen ervoor dat uw huis professioneel en vakkundig verkocht wordt!

Esther Velzen

Esther Velzen

“Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden bij de verkoop? Bel of mail dan gerust voor een afspraak of kom even langs voor een kopje koffie!”

Makelen is niet voor niets een werkwoord.

Ik zie er naar u te ontmoeten!