Makelen is mijn passie!

En die passie zet ik graag voor u in. Het is altijd mijn streven om u en uw wensen voorop te stellen. Ik hecht er veel waarde aan om samen met u, op informele en actieve wijze, de aan- en/of verkoop van uw woning tot een succes te maken. En ook voor een taxatie kunt u bij me terecht.

Esther Velzen, Maximaal Makelaars

Mijn naam is Esther Velzen, register makelaar-taxateur o.z., ik ben 50 jaar en in 2020 al 25 jaar werkzaam in de makelaardij. De eerste 8 jaar hiervan heb ik in loondienst gewerkt voor diverse Haagse kantoren. In 2004 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap door mij aan te sluiten bij een franchiseorganisatie. En in 2010 heb ik de volgende stap gezet en ben ik Maximaal Makelaars begonnen in Zoetermeer.

In 2017 is Maximaal Makelaars verhuisd naar Den Haag/Scheveningen en sinds begin 2022 gevestigd op de Benoordenhoutseweg, centraal in de stad en makkelijk aan te rijden.

Esther Velzen is erkend lid van branchevereniging Vastgoedpro en is geregistreerd in als taxateur in het vakregister van de NRVT. Hiermee zijn actuele vakkennis en permanente bijscholing gegarandeerd.

 

Telefoonnummer : 070-750 48 00
Email : info@maximaalmakelaars.nl
Website : maximaalmakelaars.nl

 

Esther Velzen