In lijn met de door de overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om maatregelen te treffen, zodat bezichtigingen zoveel mogelijk, maar op een verantwoorde wijze, kunnen blijven doorgaan. Het betreft de volgende maatregelen:

Wij zullen bij bezichtigingen geen handen schudden, ieder contact vermijden en gepaste afstand houden en verzoeken u hetzelfde te doen.

Wij zullen bezichtigingen met slechts maximaal 3 personen (2 geïnteresseerden + eventuele aankoopmakelaar) uitvoeren.

Voorts vragen wij u om uzelf de volgende vragen te stellen, alvorens u naar een bezichtiging gaat:
1) Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus
2) Heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
3) Heeft u zelf luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en-/of koorts?

Indien u één of meerdere van de hierboven genoemde vragen met ja kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u dringend om uw afspraak te annuleren of om een nieuwe afspraak in te plannen.
Wij behouden ons het recht voor om kijkers te toegang tot een woning te ontzeggen indien wij constateren dat een kijker symptomen vertoont die gelinkt kunnen worden aan het Coronavirus.

Bij taxaties verzoeken u wij, indien enigszins mogelijk met slechts één persoon aanwezig te zijn bij de opname van de woning.
 

De afhandeling van transacties zal, waar mogelijk, zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden, om daarmee het aantal fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken.
Deze maatregelen gelden in eerste instantie tot 6 april 2020, of totdat de situatie vraagt om wijziging of indien er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld.